Tilbud

Milk_shake Curl Passion Primer – 200 ml.

Original price was: 209,00 kr..Current price is: 146,00 kr..

Få smukke og definerede krøller med Milk_shake Curl Passion Primer. Beskytter, definerer og plejer krøllerne med naturlige ingredienser.

Med24

SKU: 6736401854325359

EAN: 8032274179726

Køb hos Med24

SKU: 6736401854325359 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

22 køb de sidste 30 dage.
440 visninger de sidste 48 timer

Milk_shake Curl Passion Primer er en sand gamechanger, når det kommer til at style og pleje krøllet hår. Med dens unikke og effektive formel vil du opleve en helt ny verden af smukke og definerede krøller.

Denne primer er designet til at give dit hår den optimale pleje, så du kan nyde sunde og velplejede krøller hver dag. Den lette konsistens gør det nemt at påføre produktet jævnt i håret, og den sørger for at udrede selv de mest genstridige krøller uden besvær.

Milk_shake Curl Passion Primer er beriget med nærende ingredienser, der arbejder sammen for at tilføre fugt og styrke til dit hår. Den beskytter samtidig dine krøller mod skader fra varmestyling og ydre påvirkninger, så du kan style dit hår med ro i sindet.

Med denne primer bliver det en leg at style dine krøller. Den hjælper med at definere og forme dine krøller, så de fremstår smukke og velplejede hele dagen. Slutresultatet bliver bløde, glansfulde krøller, der føles lette og naturlige.

Uanset om du har naturligt krøllet hår eller skaber krøller med stylingredskaber, vil Milk_shake Curl Passion Primer være din trofaste følgesvend. Lad den revolutionere din hårplejerutine og oplev, hvordan den kan forvandle dine krøller til et sandt mesterværk.

Forkæl dig selv og dine krøller med Milk_shake Curl Passion Primer – din vej til smukke, velplejede og definerede krøller, hver eneste dag.

Yderligere information

Brand

EAN