Tilbud

Bioselect Firming Serum for Face & Neck

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 231,50 kr..

Opdag Bioselect Firming Serum til ansigt og hals – den ultimative løsning til fastere og ungdommelig hud. Bestil nu og oplev synlige resultater.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500194154530

EAN: 5200306431200

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500194154530 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

14 køb de sidste 30 dage.
459 visninger de sidste 48 timer

Bioselect Firming Serum for Face & Neck er det ultimative skønhedsprodukt, der vil forvandle din hudplejerutine og efterlade dig med en strålende og ungdommelig glød. Dette opstrammende serum er specielt formuleret med den unikke ingrediens Dictamelia, en kraftfuld blanding af økologisk diktam- og ekstra jomfruolivenolie, der er kendt for sine utrolige hudplejeegenskaber.

Serummet er designet til at bekæmpe tegn på ældning, herunder tab af elasticitet, fine linjer og rynker. Med regelmæssig brug vil du opleve en synlig forbedring af din huds fasthed og spændstighed, mens den samtidig nærer og hydrerer huden dybt.

Den lette og silkebløde tekstur glider let på huden og absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet eller tung følelse. Du vil straks føle en opstrammende effekt, og din hud vil se mere glat og jævn ud.

Bioselect Firming Serum for Face & Neck er egnet til alle hudtyper og kan bruges både om morgenen og aftenen som en del af din daglige hudplejerutine. Forkæl dig selv med dette luksuriøse serum og oplev en foryngende transformation af din hud, der vil få dig til at stråle indefra og ud. Gør dig selv den tjeneste at investere i din hud med dette fantastiske serum – din hud vil takke dig for det. Gør Bioselect Firming Serum for Face & Neck til dit foretrukne skønhedsritual og lad din naturlige skønhed skinne igennem.

Yderligere information

EAN