Tilbud

Ecooking Hals & Bryst Creme – 50 ml.

Original price was: 409,95 kr..Current price is: 289,00 kr..

Forkæl din hud med Ecooking Hals & Bryst Creme, der strammer op og giver intens fugt. En luksuriøs og effektiv anti-aging løsning til din daglige skønhedsrutine. Besøg os nu.

Med24

SKU: 6736401027117155

EAN: 5712350500288

Køb hos Med24

SKU: 6736401027117155 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
468 visninger de sidste 48 timer

Ecooking Hals- & Bryst Creme er en sand luksusoplevelse for din hud. Denne effektive anti-age creme er specielt udviklet til at opstramme og pleje området omkring hals og bryst for at bekæmpe tegn på ældning og forebygge hyperpigmentering.

Med en unik sammensætning af aktive ingredienser som hyaluronsyre, E-vitamin og sheasmør, arbejder denne creme i harmoni med din hud for at øge elasticiteten, reducere fine linjer og gendanne hudens naturlige glød. Den lette konsistens absorberes hurtigt og efterlader huden silkeblød uden at virke fedtet.

Ecooking Hals- & Bryst Creme er perfekt til dig, der ønsker at forkæle din hud og give den den næring, den fortjener. Med regelmæssig brug vil du opleve en synlig forbedring af hudens tekstur og fasthed, samtidig med at du nyder den behagelige duft og sensoriske oplevelse af produktet.

Uanset om du er ung eller gammel, kan Ecooking Hals- & Bryst Creme være din trofaste følgesvend i kampen mod tegn på ældning og ujævn hudtone. Lad dig forføre af denne luksuriøse creme og lad din hud stråle af ungdommelig vitalitet og sundhed. Et must-have produkt i enhver skønhedsrutine, der fortjener det bedste.

Yderligere information

Brand

EAN