Tilbud

Australian Body Care Body Lotion • 500 ml

Original price was: 199,95 kr..Current price is: 152,95 kr..

Forkæl din hud med Australian Body Care Body Lotion. En fugtgivende lotion med tea tree olie, der plejer og beskytter din hud i 24 timer.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195521392

EAN: 5709455008825

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195521392 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

22 køb de sidste 30 dage.
433 visninger de sidste 48 timer

Australian Body Care Body Lotion er din nøgle til en silkeblød og velplejet hud hver dag. Lad dig forføre af den naturlige og beroligende duft af australsk Tea Tree Oil, der ikke kun efterlader din hud velduftende, men også hjælper med at holde din hud sund og i balance.

Med sin lette og nærende formel trænger denne body lotion hurtigt ind i huden, så du kan nyde øjeblikkelig lindring og intens fugt hele dagen lang. Den er beriget med Tea Tree Oil, en velkendt ingrediens med en lang historie inden for hudpleje, der hjælper med at pleje og berolige huden på en naturlig måde.

Australian Body Care Body Lotion er skabt til dig, der ønsker det bedste for din hud og ønsker at pleje den med omsorgsfulde ingredienser af høj kvalitet. Lad dig forkæle af denne luksuriøse body lotion, der både fugter, blødgør og efterlader din hud med en sund glød.

Med dens generøse 500 ml størrelse kan du nyde langvarig brug af dette innovative produkt, der giver din hud den pleje, den fortjener. Giv din hud den opmærksomhed, den har brug for, og lad Australian Body Care Body Lotion være din trofaste følgesvend i din daglige hudplejerutine.

Forkæl dig selv og din hud med det bedste fra naturen med Australian Body Care Body Lotion og oplev, hvordan din hud kan skinne af velvære og vitalitet hver eneste dag. Tag skridtet mod en sundere og mere strålende hud med denne fantastiske body lotion, der giver din hud den kærlighed, den har brug for. Skynd dig at forkæle dig selv med denne fantastiske body lotion i dag og oplev, hvad ægte hudplejeluxe handler om.

Yderligere information

EAN