Tilbud

Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer

Original price was: 785,00 kr..Current price is: 667,00 kr..

Få en strålende hud med Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer – en luksuriøs fugtighedscreme, der booster kollagenproduktionen og giver en ungdommelig glød.

Med24

SKU: 6736400838733161

EAN: 670367935958

Køb hos Med24

SKU: 6736400838733161 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
466 visninger de sidste 48 timer

Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer er en gamechanger inden for anti-age hudpleje. Denne fantastiske creme er fyldt med potent kollagen og hyaluronsyre, der arbejder i harmoni for at forynge din hud på en måde, du aldrig har set før. Med en unik formel, der indeholder tre forskellige typer kollagen – herunder marint og plantekollagen – samt en kraftfuld 5% hyaluronsyrekompleks, er denne creme en nødvendighed for enhver, der ønsker at opnå en ungdommelig og fast hud.

Med Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer kan du opleve øjeblikkelige resultater, da cremen straks absorberes i huden og efterlader den glat, fugtet og strålende. Den kraftfulde kombination af kollagen og hyaluronsyre arbejder sammen om at reducere synligheden af fine linjer og rynker, samtidig med at de tilfører din hud en intens mængde fugt og næring.

Ikke nok med det, så er Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer også beriget med antioxidanter, som beskytter huden mod skadelige miljømæssige påvirkninger og forurening. Dette betyder, at din hud forbliver sund og ungdommelig dag efter dag. Med regelmæssig brug vil du opleve en markant forbedring af hudens fasthed, elasticitet og glathed.

Den luksuriøse konsistens af denne creme gør den til en sand fornøjelse at påføre, og du vil straks føle dig forkælet og plejet. Lad dig inspirere af Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer og lad din hud skinne med ungdommelig glans. Invester i din hud i dag og se frem til en smuk og strålende hud i morgen.

Yderligere information

Brand

EAN