Tilbud

Juhldal Shampoo No 1 tørt hår – 100 ml

Original price was: 85,95 kr..Current price is: 68,95 kr..

Oplev luksuriøs pleje til tørt hår med Juhldal Shampoo No 1 – din redning mod tørhed og spaltede spidser. Gør håret sundt og glansfuldt.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500194078268

EAN: 5709333777812

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500194078268 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

18 køb de sidste 30 dage.
462 visninger de sidste 48 timer

JUHLDAL Tørt hår Shampoo No 1 er mere end bare en shampoo – det er din nøgle til sundt og smukt hår, hver eneste dag. Med en unik sammensætning af naturlige ingredienser, herunder nærende spinat og quinoa, arbejder denne shampoo for at genoplive og genopbygge tørt hår fra rod til spids.

Den luksuriøse formel er skabt af Jørgen Juhldals originale opskrift, og den er designet specielt til at give dyb næring til tørt hår og hårbund. Uanset om du har skadet hår fra stylingprodukter eller bare har brug for lidt ekstra fugt, vil JUHLDAL Tørt hår Shampoo No 1 helt sikkert leve op til dine forventninger.

Med regelmæssig brug af denne shampoo vil du opleve, hvordan dit hår bliver stærkere, mere glansfuldt og mere modstandsdygtigt over for skader. De aktive urteekstrakter arbejder i harmoni for at give dit hår den næring og struktur, det fortjener. Du vil bemærke en markant forbedring i tekstur, glans og håndterbarhed efter blot få anvendelser.

Giv dig selv og dit hår den forkælelse det fortjener med JUHLDAL Tørt hår Shampoo No 1. Lad denne skønne shampoo blive en fast del af din hårplejerutine, og oplev den utrolige forandring, den kan skabe for dit hår. Med sin delikate duft og luksuriøse konsistens vil denne shampoo forvandle din daglige hårplejeoplevelse til en sand luksusoplevelse.

Vælg JUHLDAL Tørt hår Shampoo No 1 og vær klar til at omfavne dit smukkeste hår nogensinde. Lad naturens kraft og Jørgen Juhldals ekspertise forvandle dit hår og gøre det til et sandt smykke, der vil skille sig ud fra mængden. Taler til den kræsne forbruger, som kun vil have det bedste til sit hår, er JUHLDAL Tørt hår Shampoo No 1 det ultimative valg for dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten af din hårpleje.

Yderligere information

EAN