Verso No. 4 Super C Serum – 30 ml.

675,00 kr.

Få strålende hud med Verso No. 4 Super C Serum. Indeholder højkoncentreret C-vitamin for en glødende og ensartet hudtone.

Med24

SKU: 6736401372135907

EAN: 7350067641214

Køb hos Med24

SKU: 6736401372135907 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
457 visninger de sidste 48 timer

for miljøpåvirkninger, solskader og forurening, som kan have en negativ virkning på vores hud. Verso No. 4 Super C Serum er en effektiv løsning til at beskytte og genoplive din hud.

Med en unik formel, der indeholder 20% stabiliseret vitamin C og Phloretin, arbejder dette serum dybt for at bekæmpe frie radikaler og forbedre hudens elasticitet. Vitamin C er kendt for sine anti-aging egenskaber, da det hjælper med at reducere fine linjer og rynker, samt forbedrer hudens tekstur og udstråling.

Phloretin er en kraftfuld antioxidant, der beskytter huden mod UV-skader og for tidlig ældning. Denne kombination af ingredienser arbejder symbiotisk for at give en effektiv beskyttelse mod miljømæssige skader og stimulere cellefornyelsen.

Verso No. 4 Super C Serum absorberes hurtigt og let af huden uden at efterlade en fedtet eller klæbrig fornemmelse. Serummet er velegnet til alle hudtyper og kan bruges både morgen og aften som en del af din daglige hudplejerutine.

Tilføj Verso No. 4 Super C Serum til din hudplejerutine for at opnå en mere glat, strålende og ungdommelig hud. Lad dette serum være din nøgle til en sundere og mere strålende hud. Beskyt din hud mod miljømæssige skader og lad den skinne med Verso No. 4 Super C Serum.

Yderligere information

Brand

EAN