Tilbud

Solaray Cal-Mag Kids – 90 tyggetabl.

Original price was: 179,95 kr..Current price is: 142,00 kr..

Solaray Cal-Mag Kids – sunde knogler og tænder for børnene. Stærk kombination af calcium og magnesium i lækre tyggetabletter.

Med24

SKU: 6736401647523197

EAN: 076280455892

Køb hos Med24

SKU: 6736401647523197 Categories: , , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
461 visninger de sidste 48 timer

Solaray Cal-Mag Kids er den perfekte løsning til at sikre, at dit barn får alle de vigtige næringsstoffer, det har brug for. Disse tyggetabletter er specielt formuleret til at tilføre kalk, magnesium, vitamin C og vitamin D på en lækker måde, som børn vil elske.

Med en dejlig frugtsmag af jordbær, brombær, hindbær, appelsin og fersken vil dine børn være ivrige efter at tage deres daglige tilskud. Nu behøver du ikke kæmpe med at overbevise dem om at spise deres vitaminer – med Solaray Cal-Mag Kids bliver det en fornøjelse.

Kalk og magnesium er afgørende for børns sundhed og udvikling af sunde knogler og tænder. Disse mineraler er også vigtige for muskelfunktionen og nervesystemet. Vitamin C bidrager til en stærk immunforsvar, mens vitamin D hjælper med at regulere optagelsen af kalk og magnesium i kroppen.

Vores tyggetabletter er lette at fordøje og er velegnede til børn i alle aldre. De er fri for kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og sødestoffer, så du kan være sikker på at give dine børn et rent og naturligt produkt. Solaray Cal-Mag Kids er det ideelle valg til at støtte dit barns generelle sundhed og velbefindende på en sjov og lækker måde.

Tag det første skridt mod at sikre dit barn en sund fremtid med Solaray Cal-Mag Kids. Lad dem nyde fordelene af disse velsmagende tyggetabletter og se dem stråle med sundhed og livsglæde.

Yderligere information

Brand

EAN