Tilbud

SKINGAIN original – 30 sticks

Original price was: 420,00 kr..Current price is: 378,00 kr..

Få glødende hud med SKINGAIN original – lækre sticks fyldt med kollagen og antioxidanter. Opnå en strålende teint på kun 30 dage.

Med24

SKU: 6736401218146621

EAN: 7042290100186

Køb hos Med24

SKU: 6736401218146621 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

18 køb de sidste 30 dage.
471 visninger de sidste 48 timer

SKINGAIN original er din nøgle til en strålende hud og en sund krop. Med en unik sammensætning af kollagen og C-vitamin giver disse SKINGAIN sticks dig muligheden for at opleve en transformation, der begynder indefra og stråler ud.

Peptan™ og CARTIDEA® er to kraftfulde typer kollagen, der sammen arbejder for at genopbygge din huds elasticitet, fasthed og ungdommelige glød. Kollagen er essentielt for hudens struktur, og med SKINGAIN original kan du styrke din hud indefra og forbedre dens overordnede sundhed.

C-vitamin er en vigtig antioxidant, der hjælper med at beskytte din hud mod skadelige frie radikaler og styrker kroppens immunforsvar. Denne unikke kombination af kollagen og C-vitamin gør SKINGAIN original til det ultimative skønheds- og sundhedsprodukt.

Med 30 praktiske sticks kan du nemt tilføje SKINGAIN original til din daglige rutine. Uanset om du nyder det i din morgen smoothie, blandet i din favorit juice eller simpelthen direkte fra emballagen, vil du snart opleve fordelene ved dette powerfulde produkt.

Tag kontrol over din skønhed og sundhed med SKINGAIN original. Lad din hud skinne, og lad dit indre stråle med vitalitet og ungdommelig glæde. Oplev forskellen med SKINGAIN original i dag, og lad din skønhed skinne fra indersiden og ud.

Yderligere information

Brand

EAN