Tilbud

Peter Thomas Roth Firmx Collagen Serum

Original price was: 895,00 kr..Current price is: 537,00 kr..

Få en fastere og mere ungdommelig hud med Peter Thomas Roth Firmx Collagen Serum. Det ultimative serum til at reducere rynker og forbedre hudens fasthed. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736400838726463

EAN: 670367935309

Køb hos Med24

SKU: 6736400838726463 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
458 visninger de sidste 48 timer

Peter Thomas Roth Firmx Collagen Serum er et skønhedsprodukt, som virkelig giver din hud en transformerende oplevelse. Med en unik sammensætning af hele 7 forskellige former for kollagen og kollagenstimulerende ingredienser, er dette serum en ægte vidundermiddel til at opnå en mere ungdommelig og strålende hud.

Dette serum er designet til at bekæmpe tegn på aldring, så du kan nyde en fastere, mere stram og mere elastisk hud. Med regelmæssig brug vil du opleve, hvordan dine fine linjer og rynker gradvist bliver mindre synlige, og din hud vil fremstå mere glat og ensartet. Kollagen er afgørende for hudens elasticitet og fasthed, og med Firmx Collagen Serum fra Peter Thomas Roth kan du opnå synlige resultater, der vil forny din hud og genoplive dens ungdommelige udstråling.

Serummet er let og behageligt at påføre og absorberes hurtigt i huden uden at efterlade en klæbrig eller fedtet fornemmelse. Den luksuriøse formel er skabt til at trænge dybt ind i huden, hvor den kan arbejde sine vidundere og give dig en fornyet glød og vitalitet. Uanset om du har problemer med fine linjer, tab af fasthed eller uensartet hudtone, vil Peter Thomas Roth Firmx Collagen Serum være din nye bedste ven i kampen mod aldring.

Dette serum er velegnet til alle hudtyper og kan indarbejdes i enhver hudplejerutine. Du vil elske den smidige og bløde tekstur, der glider let over huden og efterlader den frisk, opstrammet og forynget. Giv din hud den kærlighed og pleje, som den fortjener, med dette fantastiske serum fra Peter Thomas Roth. Lad din hud skinne med ungdommelig vitalitet og skønhed med Firmx Collagen Serum.

Yderligere information

Brand

EAN