Tilbud

Meraki Body lotion, Northern dawn • 275 ml

Original price was: 169,95 kr..Current price is: 152,96 kr..

Oplev luksuriøs pleje med Meraki Body lotion i duften Northern dawn. Beriget med fugtgivende ingredienser for silkeblød hud hver dag.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198791693

EAN: 5707644528185

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198791693 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
440 visninger de sidste 48 timer

Meraki Body lotion i duften Northern Dawn er en luksuriøs oplevelse for din hud. Den økologisk certificerede bodylotion er beriget med nærende ingredienser såsom økologisk aloe vera og mandelolie, som effektivt plejer og fugter din hud.

Efter et afslappende bad eller en forfriskende bruseoplevelse er det vigtigt at give din hud den pleje, den fortjener. Med Meraki Body lotion kan du forkæle din hud med den ultimative fugtbehandling, der efterlader den silkeblød og velplejet.

Northern Dawn-duften bringer elementer fra den naturlige verden ind i din daglige plejerutine. Med noter af friskhed og renhed får du en sanseoplevelse, der minder om en tidlig morgen i naturen. Luk øjnene, og lad duften af Northern Dawn føre dig til et øjeblik af total afslapning og velvære.

Den lette konsistens gør det nemt at fordele bodylotionen på huden, og den absorberes hurtigt uden at fedte. Påfør den generøst på hele kroppen og nyd følelsen af velplejet hud hele dagen.

Meraki Body lotion i duften Northern Dawn er mere end bare en almindelig bodylotion – det er en sensorisk oplevelse, der stimulerer dine sanser og bringer naturens skønhed ind i dit hjem. Tag dig tid til selvforkælelse og invester i din hud med dette eksklusive produkt fra Meraki. din hud vil takke dig for det.

Yderligere information

EAN