Lekaform Gravid Multivitamin – 250 tabl.

84,00 kr.

Boost din graviditet med Lekaform Gravid Multivitamin – 250 tabletter fyldt med essentielle næringsstoffer til dig og din baby.

Med24

SKU: 6736401192835659

EAN: 5703780022587

Køb hos Med24

SKU: 6736401192835659 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

14 køb de sidste 30 dage.
457 visninger de sidste 48 timer

Lekaform Gravid Multivitamin er din ultimative følgesvend under graviditeten. Disse multivitamintabletter er skræddersyet til at passe til dit immunsystem og hjælpe dig med at opretholde en sund og afbalanceret livsstil, mens du venter dit lille vidunder.

Med en unik sammensætning af vigtige næringsstoffer som vitamin A, B6, B12, C og D, kan du være sikker på, at du og din baby får alt, hvad I har brug for. Disse vitaminer spiller en afgørende rolle i at styrke dit immunsystem, understøtte din energiproduktion og bidrage til en sund udvikling af din baby.

Lekaform Gravid Multivitamin er let at sluge takket være sin overfladebehandlede tablet, der gør det nemt at integrere dem i din daglige rutine. Du behøver ikke bekymre dig om at jonglere med flere forskellige kosttilskud – med disse multivitaminer har du alt samlet i en praktisk tablet.

Ved at investere i din sundhed under graviditeten med Lekaform Gravid Multivitamin tager du det første skridt mod at sikre en glad og sund start på din nye rejse som mor. Giv dig selv og din baby den bedste start på livet med disse multivitaminer, der er skabt til at understøtte jer begge på bedst mulig vis.

Så tag kontrol over din sundhed og velvære under graviditeten med Lekaform Gravid Multivitamin – fordi du og din baby fortjener kun det bedste.

Yderligere information

Brand

EAN