Kork Yoga måtte 180*60

249,00 kr.

Få en ekstra behagelig yogaoplevelse med vores kork yoga måtte. 100% naturligt, skridsikker og miljøvenlig. Oplev den ultimative balance og komfort nu.

nordic-wellness.dk

SKU: 8831901318958703

EAN: 05744006240293

Køb hos nordic-wellness.dk

SKU: 8831901318958703 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

17 køb de sidste 30 dage.
447 visninger de sidste 48 timer

Tag din yogaoplevelse til helt nye højder med vores Kork Yoga måtte på 180×60 cm. Løft din praksis med en måtte designet til at give dig den ultimative kombination af komfort, stabilitet og miljøvenlighed.

Vores kork yogamåtte er mere end bare et redskab til din træning – den er et statement om din dedikation til din sundhed og velvære. Lavet af premium kvalitetsmaterialer, kombinerer denne måtte det bedste fra to verdener med en smuk overflade af kork og en skridsikker naturgummibagside.

Den bløde og behagelige korkoverflade giver dig en naturlig følelse under din træning, samtidig med at den skridsikre naturgummibagside holder måtten sikkert på plads under selv de mest dynamiske øvelser. Med dimensionerne 180×60 cm, tilbyder vores korkmåtte dig rigelig plads til at udfolde dig i dine yogaposer og stræk.

Udover at være et praktisk redskab for din træning, er vores Kork Yoga måtte også et bæredygtigt valg. Kork er en fornybar ressource, der høstes fra kork egetræer uden at skade træet. Ved at investere i vores kork yogamåtte bidrager du til at bevare vores planet og skabe en bedre fremtid.

Tag din yoga praksis til næste niveau med vores Kork Yoga måtte på 180×60 cm – det perfekte valg for den miljøbevidste yogi, der ønsker det bedste for sig selv og for kloden. Invester i din sundhed, velvære og bæredygtighed med denne luksuriøse yogamåtte, og oplev forskellen med hvert stræk, hver vejrtrækning og hver bevægelse. Giv dig selv det bedste redskab til at styrke din krop, fokusere dit sind og fordybe din sjæl. Velkommen til en verden af yoga, balance og skønhed med vores Kork Yoga måtte.

Yderligere information

Brand

EAN