Sun Bum Revitalizing Conditioner – 300 ml.

149,95 kr.

Opdag den ultimative hemmelighed bag sundt og glansfuldt hår med Sun Bum Revitalizing Conditioner. Med naturlige ingredienser og UV-beskyttelse.

Med24

SKU: 6736400970343343

EAN: 871760008212

Køb hos Med24

SKU: 6736400970343343 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
475 visninger de sidste 48 timer

ammeren indeholder ikke sulfater, parabener, gluten eller er testet på dyr. Velegnet til alle hårtyper, herunder farvebehandlet hår. Indeholder vitaminer og antioxidanter, der styrker håret og beskytter mod miljømæssige skader, samtidig med at den efterlader håret blødt, glat og fuld af liv.

Med Sun Bum Revitalizing Conditioner kan du forvandle dit hår fra trist og livløst til strålende og sundt. Den unikke formel trænger dybt ind i håret for at hydrere og nære det fra rod til spids. Kokosolien tilfører intens fugt, hvilket resulterer i et silkeblødt og glansfuldt hår. Bananen styrker og beskytter håret, mens solsikkefrøolien tilfører vigtige næringsstoffer og beskytter mod skader forårsaget af solens stråler.

Den lækre duft af kokos og banan vil føre dine sanser på en tropisk rejse hver gang du bruger denne balsam. Oplev fornemmelsen af blødt og velplejet hår, der ser sundt og glansfuldt ud, hver gang du bruger Sun Bum Revitalizing Conditioner.

Giv dit hår den kærlighed, det fortjener, med Sun Bum Revitalizing Conditioner. Lad denne luksuriøse balsam blive en del af din daglige hårplejerutine og se, hvordan dit hår forvandles til det smukkeste og sundeste det nogensinde har været. Invester i dit hår og oplev, hvordan det kan ændre din selvtillid og udstråling. Tag skønheden i dine egne hænder med Sun Bum Revitalizing Conditioner.

Yderligere information

Brand

EAN