Tilbud

Dr. Organic Coconut Oil Shampoo – 265 ml.

Original price was: 80,00 kr..Current price is: 72,00 kr..

Få luksuriøst og glansfuldt hår med Dr. Organic Coconut Oil Shampoo. Styrker, plejer og fugter håret – med naturlige ingredienser.

Med24

SKU: 6736400965356621

EAN: 5060176675148

Køb hos Med24

SKU: 6736400965356621 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

14 køb de sidste 30 dage.
479 visninger de sidste 48 timer

Dr. Organic Coconut Oil Shampoo er den ultimative pleje til dit hår. Med en unik formel baseret på økologisk Jomfru Kokosolie, kan du nu opleve en nærende og beroligende shampoo, som vil forvandle dit hår fra kedeligt til strålende.

Den luksuriøse tekstur af denne shampoo vil blidt rense og pleje dit hår uden at udtørre det. Kokosolien er kendt for sine fantastiske egenskaber, der styrker håret fra rod til spids. Du vil straks mærke en forskel, da dit hår bliver blødt, glat og fuld af liv.

Uanset om du har tørt, skadet eller farvebehandlet hår, vil Dr. Organic Coconut Oil Shampoo være din redningsmand. Den dybe hydrering vil genoplive selv det mest trætte hår og efterlade det med en sund glans. Du vil føle dig som om du har været på en eksotisk ø, hvor dit hår har fået den kærlige pleje det fortjener.

Det bedste ved Dr. Organic Coconut Oil Shampoo er, at den er fri for skadelige kemikalier og parabener. Den er velegnet til alle hårtyper, selv til dem med sensitiv hovedbund. Du kan bruge den med god samvittighed, velvidende om at den kun indeholder rene og naturlige ingredienser, der nærer dit hår indefra og ud.

Investér i dit hår med Dr. Organic Coconut Oil Shampoo og oplev en forvandling, du ikke troede var mulig. Lad naturens kræfter løfte dit hår til nye højder og giv det den opmærksomhed det fortjener. Tag det første skridt mod sundere og smukkere hår i dag med denne fantastiske shampoo fra Dr. Organic.

Yderligere information

Brand

EAN