Tilbud

Balade en Provence Men Gaveæske – 4×20 g.

Original price was: 149,95 kr..Current price is: 90,00 kr..

Forkæl dig selv eller en elsket med Balade en Provence Men Gaveæske med fire lækre sæber. Naturlige ingredienser og fransk elegance på sin bedste.

Med24

SKU: 6736400229123937

EAN: 5060476270340

Køb hos Med24

SKU: 6736400229123937 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

10 køb de sidste 30 dage.
473 visninger de sidste 48 timer

Balade en Provence Men Gaveæske er det ultimative sæt til manden, der værdsætter kvalitetsprodukter til hud- og hårpleje. Med fire luksuriøse sæbebarer på 20 g hver får du en komplet rutine, der ikke kun er effektiv, men også miljøvenlig.

Denne gaveæske er mere end bare sæber – det er en oplevelse. Den indeholder en 3-i-1 bar, perfekt til at rense krop, ansigt og hår på én gang. Med sin skånsomme og nærende formel vil denne bar efterlade din hud og hår blødt og velplejet.

I gaveæsken finder du også en shaving bar, der gør barberingen til en sanselig fornøjelse. Den cremede skum giver en tæt og præcis barbering, samtidig med at den plejer din hud og reducerer irritation.

Med en eksfolierende bar kan du fjerne døde hudceller og fremme cellefornyelsen. Din hud vil føles fornyet og strålende med regelmæssig brug af denne bar.

Endelig er der en Fleur de Lait bar, der er skabt til at fugte og berolige huden. Den delikate duft af blomster vil forkæle dine sanser og efterlade dig afslappet og veltilpas.

Balade en Provence Men Gaveæske er ikke bare en samling af sæber, det er en investering i din hud- og hårplejerutine. Med hvert brug vil du opleve luksus og velvære på en helt ny måde. Gør dig selv eller en særlig mand i dit liv en tjeneste og oplev forskellen med disse fantastiske produkter fra Balade en Provence.

Yderligere information

Brand

EAN