Tilbud

Salus Multivitamin energeticum 250 ml.

Original price was: 214,95 kr..Current price is: 168,95 kr..

Opdag energien i en flaske med Salus Multivitamin Energeticum 250 ml. Få din daglige dosis af vitaminer og mineraler for øget velvære.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088508439

EAN: 04004148047268

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088508439 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

14 køb de sidste 30 dage.
414 visninger de sidste 48 timer

Salus Multivitamin Energeticum er ikke bare et almindeligt multivitamin – det er en kraftfuld eliksir af vitalitet, energi og velvære. Denne 250 ml flaske indeholder en nøje sammensat blanding af urteekstrakter og frugtkoncentrater, der arbejder i harmoni med kroppen for at styrke immunsystemet og øge energiniveauet.

Når du åbner flasken og dufter til den skønne aroma, kan du mærke, hvordan naturens kræfter strømmer ud. Den blide smag af frugt og urter vækker dine sanser og giver dig en følelse af velbehag. Salus Multivitamin Energeticum er mere end bare et kosttilskud – det er en daglig påmindelse om at pleje kroppen og sindet.

Vitamin A, B6, C og D er nøgleingredienser i denne eliksir, der alle bidrager til immunsystemets normale funktion. Med en daglig dosis af Salus Multivitamin Energeticum forsyner du din krop med de nødvendige næringsstoffer for at opretholde en sund balance og styrke dit velvære.

Tag et skridt mod en mere energisk og livlig hverdag med Salus Multivitamin Energeticum. Lad den nærende eliksir blive en del af din daglige rutine og mærk forskellen. Uanset om du har brug for ekstra energi til at klare hverdagens udfordringer eller ønsker at styrke dit immunforsvar, så kan denne eliksir være løsningen.

Invester i din sundhed og velvære med Salus Multivitamin Energeticum – naturens kraft i en flaske, klar til at styrke dig indefra og ud. Tag imod gaverne fra naturen og lad energien strømme frit gennem din krop. Oplev en ny følelse af vitalitet og balance med Salus Multivitamin Energeticum – dit daglige skud af livskraft.

Yderligere information

EAN