Alteya Organics – Æterisk Olie med palmrosa, 10 ml

59,00 kr.

Opdag den naturlige skønhed med Alteya Organics’ æteriske olie med palmrosa. Økologisk og terapeutisk – perfekt til krop, sind og sjæl.

nordic-wellness.dk

SKU: 8831901571060438

EAN: 3800219791693

Køb hos nordic-wellness.dk

SKU: 8831901571060438 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
415 visninger de sidste 48 timer

Oplev fornemmelsen af ren skønhed og velvære med Alteya Organics Æterisk Palmarosaolie. Denne luksuriøse olie, udvundet af dampdestillation af økologiske palmarosa blade, er en ægte skønhedsjuvel til din daglige hud- og velværepleje.

Palmarosaolien, kendt for sine beroligende og nærende egenskaber, er en sand gave fra naturen. Denne æteriske olie er berømt for sin evne til at fugte og forynge huden, samtidig med at den stimulerer cellefornyelsen for en sund og strålende glød.

Men Palmarosaolien fra Alteya Organics er mere end bare en hudpleje. Denne aromatiske olie har også en beroligende virkning på sindet, hvilket hjælper med at lindre stress, angst og fremme indre ro og balance i en travl hverdag.

Når du anvender Alteya Organics Æterisk Palmarosaolie, vil du straks blive fortryllet af dens delikate og blomsteragtige duft, der vækker sanserne og skaber en atmosfære af ren harmoni og velvære omkring dig.

Opdag fordelene ved ægte økologisk hudpleje med Alteya Organics Æterisk Palmarosaolie. Lad denne skønhedsfulde olie forvandle din daglige plejerutine og lad din hud stråle af naturlig skønhed og velvære.

Yderligere information

Brand

EAN