UniKalk Forte 120 tab.

99,95 kr.

Optimer din sundhed med UniKalk Forte 120 tabletter – styrk din knogler, tænder og muskelfunktion med dette unikke og effektive kosttilskud. Bestil nu.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198931086

EAN: 5702071505198

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500198931086 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

10 køb de sidste 30 dage.
417 visninger de sidste 48 timer

UniKalk Forte 120 tabletter er din nøgle til stærke knogler og en sund krop. Med en potent kombination af 400 mg calcium og 19 µg D3-vitamin pr. tablet giver dette kosttilskud dig alt, hvad du har brug for at styrke din knoglesundhed og opretholde en optimal balance i kroppen.

Uanset om du er en plejehjemsbeboer, har en tendens til at have en lille appetit, har en mørk hudfarve eller er under behandling, er UniKalk Forte det ideelle supplement til at sikre, at du får tilstrækkelig med vigtige næringsstoffer. Dette gælder især, hvis du tager glucocorticoider som prednisolon eller antiøstrogenbehandling.

Vores kalktabletter er skabt til voksne, der ønsker at styrke deres knogler og generelle velvære. Med en let og praktisk tabletform er det nemt at inkorporere UniKalk Forte i din daglige rutine. Tag en tablet dagligt med et glas vand, og nyd fordelene ved en optimal knogle- og kropssundhed.

Med UniKalk Forte investerer du i din fremtidige velvære og sundhed. Vores kalktabletter er nøje sammensat for at sikre, at du modtager den rette mængde af afgørende næringsstoffer, der er afgørende for et stærkt skelet og en velfungerende krop. Stol på UniKalk Forte for at styrke dine knogler og støtte din overordnede sundhed.

Tag kontrol over din knoglesundhed og trivsel med UniKalk Forte 120 tabletter. Uanset din livsstil eller helbredsmæssige behov, er disse kalktabletter det perfekte supplement til at holde dig stærk, sund og i balance. Gør en forskel for din krop i dag med UniKalk Forte.

Yderligere information

EAN