Tilbud

Neutrogena Refreshingly Clear Moisturiser – 50 ml.

Original price was: 69,00 kr..Current price is: 52,00 kr..

Få en frisk og klar hud med Neutrogena Refreshingly Clear Moisturiser. Let og oliefri formel, der holder huden fugtig hele dagen.

Med24

SKU: 6736402044209373

EAN: 3574661497785

Køb hos Med24

SKU: 6736402044209373 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
468 visninger de sidste 48 timer

Neutrogena Refreshingly Clear Moisturiser er den ultimative løsning til en strålende og fejlfri hud. Med sin unikke formel beriget med C-vitamin tilfører denne ansigtscreme din hud den nødvendige næring og fugt, samtidig med at den effektivt reducerer forekomsten af urenheder og giver en frisk og klar hudoverflade.

Den lette og oliefri konsistens af Neutrogena Refreshingly Clear Moisturiser gør den ideel til daglig brug, da den absorberes hurtigt og ikke efterlader huden fedtet. Du vil straks fornemme en øjeblikkelig opfriskende følelse, og med sin skønne duft af lyserød grapefrugt vil den skabe en sanselig oplevelse hver gang du anvender den.

Ikke nok med at denne ansigtscreme tilbyder op til 24 timers intensiv fugt, så bidrager den også til at berolige og pleje huden. Den aktive ingrediens C-vitamin virker opstrammende og forbedrer hudens tekstur, hvilket resulterer i en mere ensartet og ungdommelig udstråling.

Med Neutrogena Refreshingly Clear Moisturiser kan du se frem til at opnå en sund og revitaliseret hud, fri for urenheder og med en naturlig glød. Forkæl dig selv med dette skønhedsprodukt, der kombinerer effektivitet med luksus og giver dig selvtillid til at stråle både indefra og ud. Gør Neutrogena Refreshingly Clear Moisturiser til din nye bedste ven i din daglige skønhedsrutine, og lad din hudskinne med sundhed og velvære.

Yderligere information

Brand

EAN