Tilbud

Cosrx The Vitamin C 13 serum – 20 ml.

Original price was: 209,00 kr..Current price is: 157,00 kr..

Opdag strålende hud med Cosrx’s The Vitamin C 13 serum. Få en glødende og jævn hudtone med dette kraftfulde anti-aging serum. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401930459039

EAN: 8809598455238

Køb hos Med24

SKU: 6736401930459039 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

10 køb de sidste 30 dage.
419 visninger de sidste 48 timer

Vitamin C som hovedingrediens, dette serum er en skønhedsvidunder for din hud.

Dyk ned i en verden af strålende og sund hud med Cosrx The Vitamin C 13 serum. Dette serum er ikke bare et almindeligt produkt, det er en nøgle til at omdanne din hud fra træt og kedelig til strålende og ungdommelig.

Den nøje udvalgte formulering af dette serum er designet til at bekæmpe de skadelige effekter af frie radikaler, som ellers kan forårsage for tidlig ældning af huden. Vitamin C er kendt for sine antioxidante egenskaber, der beskytter huden mod miljømæssige skader og fremmer cellefornyelse. Med Cosrx The Vitamin C 13 serum kan din hud modtage den ultimative beskyttelse og pleje for at bevare dens ungdommelige glød.

Udover at beskytte huden har dette serum også kraften til at udjævne hudtonen og reducere synligheden af mørke pletter og hyperpigmentering. Du vil opleve en mere ensartet og strålende teint, der får dig til at stråle indefra og ud.

Den lette tekstur af serummet gør det let at påføre og absorbere, hvilket gør det til en ideel tilføjelse til din daglige skønhedsrutine. Brug det morgen og aften på renset hud for at opnå de bedste resultater.

Tag kontrol over din hud og lad Cosrx The Vitamin C 13 serum være din hemmelighed til en smukkere hud. Med regelmæssig brug vil du opdage en transformation, der vil få dig til at føle dig selvsikker og strålende. Giv din hud kærligheden og plejen, den fortjener, og lad Cosrx The Vitamin C 13 serum være din bedste allierede på vejen mod en sund og ungdommelig hud.

Yderligere information

Brand

EAN