Tilbud

Puori CP3 Beauty Kollagen u. tilsat smag 30 port. – 155,2 g

Original price was: 359,00 kr..Current price is: 297,00 kr..

Få en smuk og glødende hud med Puori CP3 Beauty kollagen. Styrk din krop indenfor med dette naturlige produkt uden tilsat smag.

Med24

SKU: 6736401962855017

EAN: 5710789003912

Køb hos Med24

SKU: 6736401962855017 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

10 køb de sidste 30 dage.
476 visninger de sidste 48 timer

Puori CP3 Beauty Kollagen uden tilsat smag er den ultimative skønhedsformel, der nærer din hud indefra og giver dig en strålende glød. Med en unik kombination af hydrolyseret kollagenpeptider, vitamin B og C, zink og hyaluronsyre, hjælper dette produkt med at opretholde din huds elasticitet, fugtighed og ungdommelige udstråling.

Den hydrolyserede kollagenpeptider i Puori CP3 Beauty Kollagen er let optagelige og hjælper med at opbygge din huds struktur og styrke, hvilket resulterer i en mere fast og glat hudoverflade. Vitamin B og C arbejder sammen for at fremme sund cellevækst og reparationsmekanismer, hvilket reducerer fine linjer og rynker samt forbedrer hudens tekstur og tone.

Zink spiller en vigtig rolle i at opretholde en sund hud ved at regulere talgproduktionen og bekæmpe betændelse, hvilket resulterer i en klarere og mere ensartet hudtone. Hyaluronsyre er kendt for sine fugtbevarende egenskaber, der fugter huden dybt og giver en fyldigere og mere ungdommelig udstråling.

Puori CP3 Beauty Kollagen er det ideelle supplement til enhver, der ønsker at opnå en sund og smuk hudindefra og ud. Med en skøn blanding af ingredienser, der er nøje udvalgt til at styrke din huds naturlige skønhed, kan du forvente synlige resultater, der vil gøre dig strålende fra inderst til yderst. Giv din hud kærlighed den fortjener med Puori CP3 Beauty Kollagen – og lad din skønhed skinne.

Yderligere information

Brand

EAN