Tilbud

Garnier SkinActive Micellar Vitamin C* Cleansing Water – 400 ml.

Original price was: 79,95 kr..Current price is: 60,00 kr..

Opdag Gevinsten med Garnier SkinActive Micellar Vitamin C* Cleansing Water – 400 ml til skånsom rensning og strålende hud.

Med24

SKU: 6736401958097215

EAN: 3600542444064

Køb hos Med24

SKU: 6736401958097215 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

20 køb de sidste 30 dage.
461 visninger de sidste 48 timer

Garnier SkinActive Micellar Vitamin C* Cleansing Water er dit ultimative våben til at opnå en strålende og sund hud hver eneste dag. Med en kraftfuld kombination af miceller og Vitamin C*, arbejder dette rensevand hårdt på at fjerne urenheder, snavs og makeup, samtidig med at det lysner og opfrisker din hud.

Den lette og friske formel gør det til en fornøjelse at rense din hud, og du vil straks føle dig opfrisket og klar til dagen. Vitamin C* er kendt for sine antioxidante egenskaber, der beskytter huden mod frie radikaler og fremmer en ungdommelig og strålende glød.

Med Garnier SkinActive Micellar Vitamin C* Cleansing Water behøver du ikke bekymre dig om at irritere eller udtørre din hud, da den er skånsom og effektiv på én og samme tid. Så uanset om du har en travl hverdag eller bare vil forkæle dig selv, er dette rensevand det perfekte valg for dig.

Tag kontrol over din hud og lad den skinne med renhed og vitalitet med Garnier SkinActive Micellar Vitamin C* Cleansing Water. Giv din hud den kærlighed og pleje, den fortjener, og opnå en sund og strålende glød, som vil få dig til at stråle både indvendigt og udvendigt.

Yderligere information

Brand

EAN