Tilbud

Kids Zoo Kalk + D-vitamin 60 stk.

Original price was: 169,00 kr..Current price is: 152,50 kr..

Forkæl dit barn med Kids Zoo Kalk + D-vitamin, lækre tyggetabletter i sjove dyreformer. Styrker knogler og tænder på en sjov måde.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088370396

EAN: 5701629014106

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088370396 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

17 køb de sidste 30 dage.
419 visninger de sidste 48 timer

Kids Zoo Kalk + D-vitamin 60 stk.

Opdag en verden af sundhed og sjov med Kids Zoo Kalk + D-vitamin tyggevitaminer. Disse lækre vitamintyggedyr er specielt designet til børn og indeholder en skøn blanding af kalk og D-vitamin i hver bid.

Forestil dig at dine børn vil elske at tage deres daglige vitaminer, uden at du behøver at kæmpe for at få dem til det. Med Kids Zoo Kalk + D-vitamin bliver det en leg. De farverige tyggedyr med jordbær- og appelsinsmag gør det til en fornøjelig oplevelse for børnene at få de vigtige næringsstoffer, de har brug for.

Kalk og D-vitamin er afgørende for den sunde udvikling af børns knogler. Ved at inkludere disse nødvendige næringsstoffer i en sjov og velsmagende form, kan du give dine børn det bedste fundament for et sundt og aktivt liv.

Med en pakke indeholdende ca. 60 stk. kan du være sikker på, at du har nok til at holde gang i de daglige rutiner. Du behøver ikke bekymre dig om at overskride den anbefalede daglige dosis, da Kids Zoo Kalk + D-vitamin er skabt med børns sundhed i tankerne.

Giv dine børn den bedste start på dagen med Kids Zoo Kalk + D-vitamin tyggetabletter, og se dem trives med en sund og munter tilgang til livet. Lad dem udforske verden af sundhed på en sjov og spændende måde med disse lækre vitamintyggedyr.

Yderligere information

EAN