Tilbud

Solaray Koral Kalk + Magnesium – 90 tyggetabl.

Original price was: 169,95 kr..Current price is: 127,00 kr..

Få stærke knogler med Solaray Koral Kalk + Magnesium tyggetabletter. Udnyt fordelene ved naturlig koral og styrk din krop i dag.

Med24

SKU: 6736401613095423

EAN: 076280394856

Køb hos Med24

SKU: 6736401613095423 Categories: , , , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

21 køb de sidste 30 dage.
469 visninger de sidste 48 timer

Solaray Koral Kalk + Magnesium tyggetabletter er et enestående kosttilskud, der giver dig en skræddersyet kombination af vigtige næringsstoffer i en lækker frugtsmag. Med en unik sammensætning af koral kalk, magnesium, vitamin C og D tilbyder disse tyggetabletter en holistisk tilgang til din daglige sundhed og velvære.

Koral kalk er en naturlig og let absorberbar kilde til calcium, der er afgørende for at opretholde stærke knogler og tænder. Sammen med magnesium, som understøtter en sund muskelfunktion og nervesystemet, danner disse mineraler et kraftfuldt partnerskab for at styrke din krops grundlæggende struktur og funktioner.

Derudover er Solaray Koral Kalk + Magnesium beriget med vitamin C og D, som bidrager til at styrke dit immunsystem, beskytte dine celler mod oxidativt stress og fremme en god optagelse af calcium og magnesium i kroppen. Dette gør det til et omfattende kosttilskud, der ikke kun plejer dine knogler og muskler, men også støtter din samlede sundhed.

Det bedste ved disse tyggetabletter er, at de ikke kun er effektive, men også utroligt lækre. Den frugtagtige smag gør det til en fornøjelse at tage dem hver dag, og den praktiske tyggeform gør det nemt at integrere dem i din daglige rutine. Uanset om du er på farten eller derhjemme, vil Solaray Koral Kalk + Magnesium tyggetabletter være din pålidelige partner for at opretholde en sund livsstil.

Så hvis du ønsker at investere i din sundhed på en velsmagende og effektiv måde, så prøv Solaray Koral Kalk + Magnesium tyggetabletter i dag. Lad naturens kraft styrke din krop, så du kan fortsætte med at stråle og skinne hver dag.

Yderligere information

Brand

EAN