Tilbud

Bio-Kult Candéa – 60 kaps.

Original price was: 219,00 kr..Current price is: 186,00 kr..

Boost din fordøjelse med Bio-Kult Candéa. Effektive probiotika og enzymer. Styrk din tarmflora og skab balance i kroppen. Køb nu.

Med24

SKU: 6736400050680421

EAN: 5027314502568

Køb hos Med24

SKU: 6736400050680421 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

11 køb de sidste 30 dage.
423 visninger de sidste 48 timer

Bio-Kult Candéa er en kraftfuld og unik kombination af mælkesyrebakterier, hvidløg og grapefrugtekstrakt, som arbejder synergistisk for at styrke din tarmflora og styrke dit immunforsvar. Med 7 specifikke stammer af mælkesyrebakterier tilbyder dette kosttilskud en omfattende og effektiv løsning til at opretholde en optimal tarmfunktion og sundhed.

Mælkesyrebakterierne i Bio-Kult Candéa er omhyggeligt udvalgt for deres evne til at styrke og genoprette balancen i tarmfloraen. Disse gavnlige bakterier hjælper med at nedbryde fødevarer, forbedre fordøjelsen og absorbere næringsstoffer, hvilket kan bidrage til bedre overordnet sundhed og velvære.

Hvidløg og grapefrugtekstrakt i Bio-Kult Candéa tilføjer yderligere fordele til dette kosttilskud. Hvidløg har længe været anvendt for sine naturlige antibakterielle egenskaber og evne til at bekæmpe skadelige mikroorganismer i kroppen. Grapefrugtekstrakt tilføjer antioxidanter og støtter immunforsvaret.

Ved at inkorporere Bio-Kult Candéa i din daglige rutine kan du opleve en mærkbar forbedring af din fordøjelse, energi og immunforsvar. Dette premium kosttilskud er velegnet til alle, der ønsker at styrke deres tarmflora og opnå en optimal sundhed.

Start din rejse mod bedre tarmhelbred og velvære med Bio-Kult Candéa – den ultimative løsning til at opretholde en sund tarmflora og styrke dit immunsystem på en naturlig og effektiv måde. Tillad dig selv at stråle fra indersiden og ud med dette innovative og pålidelige kosttilskud.

Yderligere information

Brand

EAN