Tilbud

Wellexir Glow Beauty Drink Lemonade – 300 g

Original price was: 339,00 kr..Current price is: 237,00 kr..

Få strålende hud med Wellexir Glow Beauty Drink Lemonade. Naturlige ingredienser og en lækker smag gør det nemt at pleje din hud indefra og ud.

Med24

SKU: 6736401543858119

EAN: 5714720931074

Køb hos Med24

SKU: 6736401543858119 Categories: , , , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
486 visninger de sidste 48 timer

Wellexir Glow Beauty Drink Lemonade er den ultimative skønhedsdrik, der hæver standarden for daglig skønhedspleje. Med en forfriskende smag af citron lemonade forvandler denne kollagenpulverdrik din daglige rutine til et øjeblik af ren velvære og glæde. Når du blander det med et glas koldt vand, oplever du en forfriskende og læskende drik, der ikke kun smager godt, men også gavner din hud, hår og negle.

Bag den forfriskende smag af citron lemonade gemmer sig en kraftfuld kombination af nærende ingredienser, der arbejder sammen for at booste din naturlige skønhed. Kollagen, som er kroppens vigtigste protein til hudens fasthed og elasticitet, er nøglen til en strålende og ungdommelig hud. Tilføjet vitamin C styrker kollagenproduktionen, hvilket resulterer i en glattere og mere ensartet hudtone.

Men det stopper ikke der. Wellexir Glow Beauty Drink Lemonade er beriget med zink, der hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativ stress og bidrager til en sundere og mere strålende hud. Hyaluronsyre, kendt for sin evne til at tiltrække og binde fugt, sikrer, at din hud forbliver hydreret og fugtmættet hele dagen.

Med denne kollagenpulverdrik kan du forkæle dig selv indefra og ud. Tag et øjeblik hver dag til at nyde en velsmagende og nærende skønhedsdrik, der ikke kun smager godt, men også booster din naturlige skønhed. Lad Wellexir Glow Beauty Drink Lemonade være din hemmelighed til strålende hud, stærkt hår og sunde negle. Giv dig selv det bedste, du fortjener, og lad din skønhed skinne med Wellexir Glow Beauty Drink Lemonade.

Yderligere information

Brand

EAN