Tilbud

Pediakid Calcium C+ med D-vitamin – 14 sticks

Original price was: 145,00 kr..Current price is: 131,00 kr..

Få stærke knogler til dit barn med Pediakid Calcium C+ med D-vitamin sticks. Naturlig smag og nem at bruge – et must-have for aktive børn.

Med24

SKU: 6736401526736473

EAN: 3700225602207

Køb hos Med24

SKU: 6736401526736473 Categories: , , , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

23 køb de sidste 30 dage.
468 visninger de sidste 48 timer

Pediakid Calcium C+ med D-vitamin er nøjagtigt det, du har brug for for at sikre, at dit barn får den nødvendige mængde kalk og D-vitamin i deres kost. Disse lækre sticks er specielt designet til børn og er en let og bekvem måde at sikre, at dit barn får de vigtige næringsstoffer, de har brug for til at opretholde sunde knogler og tænder.

Ved at tilføje Pediakid Calcium C+ til dit barns daglige rutine giver du dem en pålidelig kilde til calcium, som er afgørende for at styrke deres knogler og forebygge sygdomme som osteoporose senere i livet. D-vitaminet i dette kosttilskud hjælper med at øge optagelsen af calcium og understøtter en sund immunfunktion.

De lækre smag af appelsin og jordbær gør det nemt for børn at nyde denne kosttilskud, og de små, praktiske sticks gør det nemt at tage dem med på farten. Med Pediakid Calcium C+ behøver du ikke bekymre dig om dit barns calciumindtag, da hver stick indeholder op til 100% af den anbefalede daglige mængde.

Giv dit barn det bedste grundlag for sund vækst og udvikling med Pediakid Calcium C+ med D-vitamin. Lad dem smage glæden ved sunde knogler og tænder, og vær sikker på, at de får den næring, de har brug for for at trives. Din barns velvære er det vigtigste, og med Pediakid Calcium C+ kan du give dem en solid start på en sund livsstil.

Yderligere information

Brand

EAN