Tilbud

Cosrx AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer – 80 ml.

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Få en fejlfri hud med Cosrx AC Collection Moisturizer. Let og beroligende formel, der bekæmper urenheder effektivt og beskytter huden.

Med24

SKU: 6736401506431450

EAN: 88095984753586

Køb hos Med24

SKU: 6736401506431450 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
424 visninger de sidste 48 timer

Cosrx AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer er din redning til en problemfri og strålende hud. Med en unik sammensætning af aloe vera, propolis-ekstrakt og grøn te, vil denne lette og reparerende creme forvandle din hudplejerutine. Den er designet til at bekæmpe urenheder, akne-ar og rødme, samtidig med at den effektivt forebygger overskydende fedtproduktion.

Denne fantastiske creme er beriget med beroligende ingredienser, der giver din hud den nødvendige pleje og næring den fortjener. Aloe vera virker beroligende og genopretter hudens naturlige balance, mens propolis-ekstrakt bekæmper bakterier og reducerer inflammation. Grøn te er fyldt med antioxidanter, der beskytter huden mod frie radikaler og for tidlig ældning.

Med Cosrx AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer kan du være sikker på at din hud får den optimale pleje og beskyttelse hele dagen lang. Den lette tekstur absorberes hurtigt af huden uden at fedte, hvilket gør den ideel til daglig brug under makeup eller alene. Din hud vil føles forfrisket, hydreret og beroliget, og du vil opleve en mærkbar forbedring af din hudtekstur og udstråling.

Så invester i din hud med Cosrx AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer og oplev en hud, der stråler af sundhed og skønhed. Lad denne fantastiske creme være din hemmelige våben mod urenheder og rødme, og opnå den smukke hud du fortjener. Din rejse til en fejlfri hud starter her og nu med Cosrx AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer – din hudplejek

Yderligere information

Brand

EAN