Tilbud

Duolac Normal+ Immunforsvar – 20 tyggetabl.

Original price was: 69,95 kr..Current price is: 63,00 kr..

Styrk dit immunforsvar med Duolac Normal+ tyggetabletter. Unik sammensætning af probiotika for optimal sundhed. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401172386015

EAN: 5700002135766

Køb hos Med24

SKU: 6736401172386015 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

17 køb de sidste 30 dage.
484 visninger de sidste 48 timer

Duolac Normal+ Immunforsvar er din ultimative partner til at styrke dit immunforsvar og opretholde en sund tarmflora. Med en kraftfuld kombination af 3 milliarder mælkesyrebakterier fordelt på fem nøje udvalgte stammer, sikrer dette kosttilskud, at din krop har de nødvendige redskaber til at bekæmpe sygdomme og infektioner.

C-vitamin er tilsat for at styrke immunsystemet yderligere og sikre, at du forbliver sund og rask året rundt. Med Duolac Normal+ Immunforsvar kan du være sikker på, at din krop har den støtte, den har brug for til at modstå hverdagens udfordringer.

Det bedste ved Duolac Normal+ Immunforsvar er, at det kommer i en praktisk tyggetabletform, hvilket gør det nemt at indtage, selv når du er på farten. Den behagelige smag gør det til en fornøjelse at tage dette kosttilskud dagligt.

Uanset om du lider af hyppige infektioner, eller bare ønsker at styrke dit immunforsvar, er Duolac Normal+ Immunforsvar det ideelle valg for dig. Lad ikke dårlig sundhed bremse dig ned – tag kontrollen over dit helbred med Duolac Normal+ Immunforsvar og oplev en ny følelse af velvære i din krop.

Yderligere information

Brand

EAN