Tilbud

L’Oréal Paris Revitalift Classic Eye Cream – 15 ml.

Original price was: 159,95 kr..Current price is: 120,00 kr..

Få strålende, glatte øjne med L’Oréal Paris Revitalift Eye Cream. Reducer rynker og få en ungdommelig glød. Køb nu.

Med24

SKU: 6736400399657505

EAN: 3600522287360

Køb hos Med24

SKU: 6736400399657505 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

10 køb de sidste 30 dage.
425 visninger de sidste 48 timer

L’Oréal Paris Revitalift Classic Eye Cream er din nøgle til at bevare et ungdommeligt udseende og strålende hud rundt om øjnene. Med en avanceret formel, der er specielt udviklet til at bekæmpe tegn på aldring som rynker, fine linjer, mørke rande og poser under øjnene, vil denne øjencreme forvandle dit hudplejerutine og give dig et friskt og ungdommeligt udseende.

Den lette og fugtgivende tekstur absorberes hurtigt i huden og efterlader ingen fedtet rester, hvilket gør den ideel til brug både om morgenen og aftenen. Beriget med effektive ingredienser som hyaluronsyre og pro-retinol A, hjælper denne øjencreme med at genoplive og forynge huden omkring øjnene, mens den også beskytter mod fremtidige skader og tab af elasticitet.

Med regelmæssig anvendelse vil du opleve en synlig forbedring af hudens fasthed, glathed og ungdommelige udstråling. L’Oréal Paris Revitalift Classic Eye Cream er den perfekte løsning til dig, der ønsker at bibeholde et ungdommeligt udseende og strålende hud omkring øjnene. Giv din hud den pleje, den fortjener, og lad denne øjencreme være dit hemmelige våben mod aldringstegn. Transformér dit udseende og lad dine øjne skinne med L’Oréal Paris Revitalift Classic Eye Cream – din trofaste partner i kampen mod aldring.

Yderligere information

Brand

EAN