Tilbud

Eucerin Hyaluron Filler vitamin C booster – 8 ml.

Original price was: 139,00 kr..Current price is: 118,00 kr..

Få strålende og ungdommelig hud med Eucerin Hyaluron Filler vitamin C booster. Reducer rynker og få en glødende teint.

Med24

SKU: 6736401010390405

EAN: 4005900590367

Køb hos Med24

SKU: 6736401010390405 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

14 køb de sidste 30 dage.
480 visninger de sidste 48 timer

Eucerin Hyaluron Filler vitamin C booster er den ultimative nøgle til en strålende og ungdommelig hud. Dette kraftfulde anti-age serum indeholder en koncentration på 10% ren vitamin C, som booster hudens glød og reducerer synligheden af fine linjer og rynker. Med denne vidunderlige formel kan du se resultater på så lidt som 7 dage.

Når du bruger Eucerin Hyaluron Filler vitamin C booster, vil din hud føles blødere, glattere og mere strålende. Den unikke kombination af hyaluronsyre og vitamin C arbejder sammen for at fugte huden dybt og forbedre elasticiteten. Dette resulterer i en fastere og mere ungdommelig hudtone.

Dette produkt er velegnet til alle hudtyper og kan integreres problemfrit i din eksisterende hudplejerutine. Med sin lette tekstur absorberes serummet hurtigt og effektivt, hvilket gør det til det ideelle første skridt i din morgenrutine.

Beskyt din hud mod tidens tand og genopret dens ungdommelige glød med Eucerin Hyaluron Filler vitamin C booster. Uanset om du ønsker at forebygge aldringstegn eller forbedre din hudtekstur, er dette produkt det perfekte valg for dig. Tilføj det til din daglige rutine i dag og begynd rejsen mod en smukkere hud i morgen.

Yderligere information

Brand

EAN