Tilbud

Cosrx The Retinol 0.1 Cream – 20 ml.

Original price was: 259,00 kr..Current price is: 194,00 kr..

Få en strålende hud med Cosrx The Retinol 0.1 Cream. Opnå glat og ungdommelig hud med denne effektive formel. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736401930430921

EAN: 8809598454996

Køb hos Med24

SKU: 6736401930430921 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
429 visninger de sidste 48 timer

Hvis du drømmer om en glattere, mere strålende og ungdommelig hud, så er Cosrx The Retinol 0.1 Cream det ultimative produkt til dig. Denne luksuriøse retinol-creme er en del af COSRX’s innovative hudplejeserie og er designet til at behandle og forebygge tegn på aldring, samtidig med at den nærer og fugter huden.

Med en styrke på 0.1% er denne retinol-creme perfekt til dig, der ønsker at introducere din hud til de utrolige fordele ved retinol på en skånsom måde. Retinol er kendt for sine anti-aging egenskaber, da det effektivt øger cellefornyelsen, reducerer fine linjer og rynker, samt forbedrer hudens tekstur og tone.

Den lette og behagelige tekstur af Cosrx The Retinol 0.1 Cream absorberes hurtigt af huden uden at efterlade en fedtet eller klæbrig følelse. Dette gør den ideel til daglig brug, både morgen og aften. Den innovative formel er beriget med nærende ingredienser såsom hyaluronsyre og niacinamid, der arbejder synergistisk for at hydrere og revitalisere huden, samtidig med at de beskytter mod fugttab og miljømæssige skader.

Uanset om du allerede er en dedikeret bruger af retinol eller er helt ny på området, vil Cosrx The Retinol 0.1 Cream revolutionere din hudplejerutine og give dig resultater, du kun har drømt om. Lad denne luksuriøse retinol-creme være din hemmelige våben i kampen mod aldring, og lad din hud stråle af ungdommelig glans.

Tilføj Cosrx The Retinol 0.1 Cream til din daglige hudplejerutine i dag, og oplev, hvordan din hud forvandles til en smuk, glat og strålende tilstand. Lad COSRX være din partner i rejsen mod smukkere og sundere hud. Din fremtidige selv vil takke dig. Gør dig selv den tjeneste og invester i din hud med Cosrx The Retinol 0.1 Cream – du fortjener det.

Yderligere information

Brand

EAN