Tilbud

Her̫me One Minute Manicure Р120 ml

Original price was: 147,00 kr..Current price is: 132,00 kr..

Få silkebløde hænder på et minut. Herôme One Minute Manicure er din redning med luksuriøs pleje og hurtige resultater. Besøg os nu.

Med24

SKU: 6736400846725861

EAN: 8711661022356

Køb hos Med24

SKU: 6736400846725861 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

14 køb de sidste 30 dage.
477 visninger de sidste 48 timer

Herôme One Minute Manicure er den ultimative luksusbehandling til dine hænder. Med denne skønne og effektive scrub kan du forkæle dig selv med silkebløde hænder på kun et minut. Den unikke blanding af plejende og nærende olier trænger dybt ind i huden, hvilket gør dine hænder bløde, smidige og velplejede.

Med Herôme One Minute Manicure får du ikke kun smukke hænder, men også sunde neglebånd og glansfulde negle. Den naturlige scrub er rig på A-, C- og E-vitaminer, som nærer og beskytter huden, samtidig med at den fjerner døde hudceller og urenheder. Resultatet er en fornyet og strålende hud, der føles fantastisk at røre ved.

Den luksuriøse konsistens og den skønne duft af Herôme One Minute Manicure gør behandlingen til en sand fornøjelse for sanserne. Tag dig tid til at forkæle dig selv og oplev, hvordan dine hænder forvandles på bare et minut. Med denne effektive scrub kan du nemt integrere en luksuriøs spaoplevelse i din daglige rutine og opnå bløde og velplejede hænder hver dag.

Investér i dit velvære med Herôme One Minute Manicure og lad dig fortrylle af den skønne kombination af effektivitet og luksus. Gør din håndplejerutine til en oplevelse, der beriger både krop og sjæl. Tag hånd om dig selv og lad Herôme One Minute Manicure være dit hemmelige våben til smukke og velplejede hænder hver eneste dag.

Yderligere information

Brand

EAN