Tilbud

Peter Thomas Roth Potent-C Brightening Vitamin C Moisturizer – 50 ml

Original price was: 675,00 kr..Current price is: 608,00 kr..

Oplev strålende hud med Peter Thomas Roth Potent-C Brightening Vitamin C Moisturizer. Få en mere jævn, opstrammet og ungdommelig hudtone.

Med24

SKU: 6736400484280029

EAN: 670367019368

Køb hos Med24

SKU: 6736400484280029 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 køb de sidste 30 dage.
449 visninger de sidste 48 timer

Kulør din hud med strålende skønhed og glød med Peter Thomas Roth Potent-C Brightening Vitamin C Moisturizer. Denne innovative og kraftfulde fugtighedscreme er din nøgle til en fejlfri og lysende hud, der stråler af sundhed og vitalitet.

Beriget med en potent blanding af ingredienser, herunder 10% THD Ascorbate Vitamin C, er denne fugtighedscreme designet til at forbedre hudens udstråling og reducere synligheden af ujævnheder og misfarvninger. Vitamin C er kendt for sine antioxidante egenskaber, der beskytter huden mod frie radikaler og miljømæssige skader, samtidig med at den fremmer kollagenproduktionen for en fastere og mere ungdommelig hud.

Udover Vitamin C indeholder Peter Thomas Roth Potent-C Brightening Vitamin C Moisturizer også 3% Vitamin E, der tilfører fugt og næring til huden, samtidig med at den beskytter mod yderligere skader. Den lette og luksuriøse tekstur absorberes øjeblikkeligt i huden og efterlader den blød, glat og fornyet.

Ved at integrere denne fantastiske fugtighedscreme i din daglige hudplejerutine vil du opleve synlige resultater på kort tid. Din hud vil føles og se mere jævn, strålende og ungdommelig ud. Lad Peter Thomas Roth Potent-C Brightening Vitamin C Moisturizer være din hemmelige våben til en fejlfri og strålende hud hver dag. Tillad dig selv at skinne og omfavn din naturlige skønhed med denne transformative og effektive fugtighedscreme. Giv din hud kærlighed den fortjener, og vær stolt af den strålende glød, du udstråler med dette fantastiske produkt.

Yderligere information

Brand

EAN