Vitabalans GynoLact vaginaltablet • 8 tab.

90,00 kr.

Gør din hverdag mere behagelig med Vitabalans GynoLact vaginaltabletter. Få 8 tabletter til optimal intim hygiejne og bakteriebalance.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088578299

EAN: 6410530033418

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088578299 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

23 køb de sidste 30 dage.
484 visninger de sidste 48 timer

Tag på en rejse mod bedre kvindelig intimhygiejne med Vitabalans GynoLact vaginaltabletter. Disse små, men kraftfulde tabletter er designet til at genoprette den naturlige balance i din vaginale flora og give dig den selvtillid, du fortjener.

GynoLact er ikke bare endnu et produkt – det er din vej til et sundere og gladere intimbekendtskab. Den unikke sammensætning af levende mælkesyrebakterier, specifikt lactobacillus acidophillus, arbejder på at bekæmpe ubalancer og genoprette harmonien i din krop.

Med en praktisk doseringsplan på én tablet om dagen i enten 2-3 eller 7 dage, er det nemt at inkorporere GynoLact i din dagligdag. Tag kontrol over din intimhygiejne og lad disse tabletter være din trofaste følgesvend mod ubehag og irritation.

Forestil dig en verden uden bekymringer om ubehagelige lugte, kløe eller irritation. Med GynoLact kan du se frem til en fremtid med ren komfort og velvære. Lad ikke dårlig intimhygiejne stå i vejen for din lykke – lad Vitabalans GynoLact vaginaltabletter være din løsning.

Så tag det første skridt mod bedre intimhygiejne i dag og oplev forskellen med GynoLact. Giv dig selv den gave, du fortjener, og omfavn en ny følelse af friskhed og renhed. Lad GynoLact være din partner på vejen mod en sundere og gladere dig.

Yderligere information

EAN