Tilbud

Vita Biosa Hyben Ø • 500ml.

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 126,65 kr..

Forkæl din krop med Vita Biosa Hyben Ø, en skøn og sund probiotisk drik. Boost din fordøjelse og styrk dit immunforsvar med hver slurk.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088333111

EAN: 5707257000092

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088333111 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
482 visninger de sidste 48 timer

Vita Biosa Hyben Ø • 500ml. er ikke bare en almindelig drik – det er en rejse for dine sanser og din sundhed. Denne økologiske fermenterede drik er en fantastisk kombination af mælkesyrebakterier og urter, som vil forvandle din daglige rutine og booste dit velvære på en helt unik måde.

Den hemmelige ingrediens i Vita Biosa Hyben er hyben, kendt for sit høje indhold af C-vitamin, antioxidanter og andre gavnlige næringsstoffer. Sammen med ingefær skaber hyben en frisk og frugtig smag, der vækker dine smagsløg og giver dig energi til at erobre dagen.

Med 8 forskellige kulturer af aktive bifido- og mælkesyrebakterier er Vita Biosa Hyben en skattekiste af probiotika, der styrker din fordøjelse, booste dit immunforsvar og giver dig den indre balance, du har brug for. Synergien mellem disse probiotika og de naturlige urter i drikken skaber en totaloplevelse for din krop og sind.

Når du åbner flasken og nyder en tår af Vita Biosa Hyben, kan du næsten føle, hvordan hver eneste celle i din krop modtager en fornyende behandling. Lad dig forføre af drikkenes gyldne farve og forfriskende smag, mens du investerer i din sundhed og velvære på en enkel og lækker måde.

Tag skridtet mod en sundere livsstil med Vita Biosa Hyben Ø • 500ml. Oplev kraften fra naturens reneste ingredienser og lad dig inspirere af den balance, harmoni og velvære, som denne fantastiske drik kan tilbyde dig. Grib chancen for at tage kontrol over din sundhed og start din rejse mod en strålende og energifyldt fremtid med Vita Biosa Hyben. Din krop vil takke dig.

Yderligere information

EAN