Tilbud

Elite recovery boots 4 kamre med batteri

Original price was: 4.599,00 kr..Current price is: 2.699,00 kr..

Optimer din restitution med vores Elite recovery boots. Med 4 individuelle kamre og bærbart batteri får du skræddersyet komfort hvor som helst. Bestil nu.

nordic-wellness.dk

SKU: 8831900816291473

EAN: 05700002237545

Køb hos nordic-wellness.dk

SKU: 8831900816291473 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
442 visninger de sidste 48 timer

Elite recovery boots med 4 kamre og genopladeligt batteri er din ultimative partner til restitution og muskelafslapning. Disse avancerede recovery boots er designet til at give din krop den luksuriøse og terapeutiske behandling, den fortjener efter intense træningspas eller lange arbejdsdage.

Med fire individuelle kompressionskamre, der kan tilpasses dine præferencer, kan du skræddersy din restitution til dine specifikke behov. Komprimeringsmassage stimulerer blodcirkulationen og lymfedrænage, hvilket hjælper med at reducere hævelse, muskelsmerter og ømhed. Dette resulterer i en hurtigere restitutionstid og forbedret præstation i dine aktiviteter.

Det genopladelige batteri giver dig frihed til at bruge dine recovery boots hvor som helst uden at skulle bekymre dig om ledninger og stikkontakter. Den trådløse funktion giver dig mulighed for at nyde den helende effekt af komprimeret massage i komforten af dit eget hjem, på træningscentret eller endda under en rejse.

Elite recovery boots er skabt med fokus på komfort og holdbarhed. Det bløde og åndbare materiale sikrer en behagelig pasform, mens den robuste konstruktion garanterer langvarig brug uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Investér i din krops velvære og præstation med Elite recovery boots med 4 kamre og genopladeligt batteri. Lad dig forkæle, genoprette og revitalisere din trætte krop med den ultimative restitutionsteknologi, der fører dig tilbage til dit bedste selv.

Yderligere information

Brand

EAN