Schwarzkopf Palette Toning 6-5 Chestnut Blonde – 1 stk.

69,95 kr.

Oplev en smuk og holdbar hårfarve med Schwarzkopf Palette Toning i farven Chestnut Blonde. Skab et naturligt look med et strejf af elegance.

Med24

SKU: 6736401997836431

EAN: 7332531119986

Køb hos Med24

SKU: 6736401997836431 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
444 visninger de sidste 48 timer

Step ind i en verden af betagende hårfarver med Schwarzkopf Palette Toning 6-5 Chestnut Blonde. Denne enestående toningsfarve er skabt til at forvandle dit hår med en dyb, varm og strålende lysebrun nuance. Med Schwarzkopf Palette Toning 6-5 Chestnut Blonde kan du skabe et look, der emmer af elegance og sofistikeret stil.

Denne toningsfarve er ideel til dig med mørkeblondt eller lysebrunt hår, der ønsker at tilføje varme toner og subtil glans til din hårfarve. Schwarzkopf Palette Toning 6-5 Chestnut Blonde giver en intens farveoplevelse, der fremhæver din naturlige skønhed og giver dit hår et sundt og levende udseende.

Det særlige ved Schwarzkopf Palette Toning 6-5 Chestnut Blonde er, at den er fri for ammoniak, hvilket betyder, at den skåner dit hår og efterlader det blødt og plejet. Med denne toningsfarve kan du trygt eksperimentere med din hårfarve uden at bekymre dig om skader eller slitage.

Giv dit hår et frisk pust og forkæl dig selv med den smukke lysebrune nuance fra Schwarzkopf Palette Toning 6-5 Chestnut Blonde. Lad din personlighed skinne igennem med et look, der er både stilfuldt og moderne. Skab dit eget unikke udtryk med en farve, der passer perfekt til dig.

Opdag magien i en ny hårfarve med Schwarzkopf Palette Toning 6-5 Chestnut Blonde – forvandl dit hår og lad det skinne i en strålende lysebrun glans. Lad din skønhed blomstre med en toningsfarve, der løfter dit look til nye højder. Tag kontrol over din stil og lad Schwarzkopf Palette Toning 6-5 Chestnut Blonde være din trofaste følgesvend på vejen mod smukt og velplejet hår.

Yderligere information

Brand

EAN