Tilbud

Milk_shake Whipped Cream Flower – 200 ml.

Original price was: 209,00 kr..Current price is: 146,00 kr..

Forkæl dit hår med Milk_shake Whipped Cream Flower. Giv dit hår næring, fugt og en skøn duft med denne luksuriøse hårkur.

Med24

SKU: 6736401854174117

EAN: 8032274175063

Køb hos Med24

SKU: 6736401854174117 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

22 køb de sidste 30 dage.
450 visninger de sidste 48 timer

Milk_shake Whipped Cream Flower er mere end bare en leave-in balsam – det er en oplevelse for alle sanser. Den luftige konsistens føles let og behagelig på håret, og den fortryllende duft af blomster vil løfte dit humør og bringe dig tilbage til en frodig eng i fuld blomst.

Denne luksuriøse balsam er beriget med moringa oleifera frøolie, der er kendt for sine nærende egenskaber. Denne superfood for håret hjælper med at genoplive og styrke håret fra rod til spids. Dehydreret og beskadiget hår vil nyde godt af den dybe hydrering og pleje, der efterlader det silkeblødt og strålende.

Milk_shake Whipped Cream Flower er velegnet til alle hårtyper og kan bruges dagligt for at opretholde sundt og smukt hår. Den lette formel absorberes øjeblikkeligt af håret uden at efterlade det fedtet eller tungt. Du vil opleve, hvordan dit hår føles blødere, glattere og mere håndterbart efter hver anvendelse.

Giv dit hår den forkælelse, det fortjener, med Milk_shake Whipped Cream Flower. Lad dig forføre af dens delikate blomsterduft, og lad dens nærende egenskaber forvandle dit hår. Oplev følelsen af luksus og velvære med denne unikke leave-in balsam, der vil efterlade dit hår strålende og velduftende. Forkæl dit hår med kærlighed og næring – vælg Milk_shake Whipped Cream Flower i dag.

Yderligere information

Brand

EAN