Tilbud

Cosmoveda Mundskylleolie m. mint – 100 ml

Original price was: 160,00 kr..Current price is: 130,00 kr..

Forkæl din mund med Cosmoveda Mundskylleolie m. mint – en naturlig og opfriskende mundskylle, der efterlader din mund ren og frisk hele dagen.

Med24

SKU: 6736402054102111

EAN: 4032108140964

Køb hos Med24

SKU: 6736402054102111 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
439 visninger de sidste 48 timer

Opdag den forfriskende kraft af Cosmoveda Mundskylleolie med mint – en luksuriøs mundplejeoplevelse, der vil forvandle din daglige rutine. Denne økologiske mundskylleolie er det hemmelige våben til en strålende mundhygiejne og en frisk ånde.

Med en unik blanding af æteriske olier, herunder kanel, gurkemeje, kardemomme og pebermynte, giver Cosmoveda Mundskylleolie en dybdegående og helbredende virkning, der renser, plejer og opfrisker din mund på en naturlig måde. Den berusende duft af frisk mint vil forkæle dine sanser og efterlade dig med en følelse af renhed og velvære.

En simpel, men effektiv, metode til at integrere denne mundskylleolie i din daglige rutine er at skylle munden med en lille mængde efter tandbørstning eller som en hurtig opfriskning i løbet af dagen. Du vil straks mærke den forfriskende smag og den rensende virkning, som vil efterlade din mund frisk og ren i lang tid.

Cosmoveda Mundskylleolie med mint er en gave til dig selv og din mundhygiejne. Lad dig inspirere af naturens helende kræfter og oplev den fantastiske forandring, denne økologiske mundskylleolie kan bringe til dit daglige liv. Forkæl dig selv med det bedste og lad din mund stråle af sundhed og friskhed hver dag.

Yderligere information

Brand

EAN