Mill & Mortar Gurkemeje stødt Ø – 50 g

54,00 kr.

Oplev den intense smag og kraftfulde helsefordel af Mill & Mortar Gurkemeje. Økologisk og stødt for nem brug. Ideel til madlavning.

Med24

SKU: 6736400476150687

EAN: 5710175121138

Køb hos Med24

SKU: 6736400476150687 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

21 køb de sidste 30 dage.
443 visninger de sidste 48 timer

Giv dine retter et strejf af varme og farve med Mill & Mortar Gurkemeje stødt Ø. Denne økologiske gurkemeje har en tæt, lidt støvet konsistens og en varm smag, der vil forvandle dine måltider. Gurkemeje er kendt for sin evne til at samle og forstærke smagene i en ret og tilføje en smuk orange kulør.

Med Mill & Mortar Gurkemeje stødt Ø kan du ikke kun forbedre smagen på dine retter, men også tilføre dem en sundhedsfordel. Gurkemeje menes at have antiinflammatoriske egenskaber og kan hjælpe med at bekæmpe betændelse i kroppen. Derudover er gurkemeje også fyldt med antioxidanter, som kan bidrage til at styrke dit immunforsvar og generelle velvære.

Uanset om du anvender gurkemeje i krydderiblandinger, marinader, gryderetter eller drikkevarer, vil du opleve den unikke smag og farve, som dette krydderi bringer til dine kulinariske kreationer. Med Mill & Mortar Gurkemeje stødt Ø kan du skabe spændende og velsmagende retter, der vil imponere dine smagsløg og dem, du deler dem med.

Gør din madlavning til en oplevelse af kreativitet, smagsoplevelser og sundhed med Mill & Mortar Gurkemeje stødt Ø. Lad dig inspirere af dette eksotiske krydderi og løft dine retter til nye højder. Velkommen til en verden af smagfulde muligheder med Mill & Mortar Gurkemeje stødt Ø.

Yderligere information

Brand

EAN