Slow – aging Serum til moden hud med rynker (50+) – Anti Age serum med B5, Peptider, Antioxidanter & Koffein mod rynker

119,95 kr.

Forkæl din hud med vores luksuriøse slow-aging serum, der effektivt reducerer rynker og giver en ungdommelig glød. Opnå synlige resultater nu.

Australian Bodycare

SKU: 8247601107520661

EAN: 5709455011351

Køb hos Australian Bodycare

SKU: 8247601107520661 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

21 køb de sidste 30 dage.
466 visninger de sidste 48 timer

Slow-aging Serum er den ultimative løsning til moden hud, der trænger til en foryngende og opstrammende effekt. Dette luksuriøse serum er specielt udviklet til kvinder i alderen 50+, som ønsker at bekæmpe synlige tegn på ældning som rynker og fine linjer. Med en kombination af effektive ingredienser som B5, peptider, antioxidanter og koffein arbejder dette serum aktivt på at genoplive og forynge huden.

Provitamin B5, også kendt som panthenol, er kendt for sin fugtgivende og helende egenskaber. Denne ingrediens tilfører masser af fugt til huden, hvilket resulterer i en glattere og mere hydreret hudoverflade. Peptider indgår i formularen for at stimulere produktionen af kollagen og elastin, hvilket er afgørende for at opretholde hudens elasticitet og fasthed.

Antioxidanter såsom C-vitamin og E-vitamin beskytter huden mod skadelige frie radikaler, som kan accelerere aldringsprocessen. Disse ingredienser arbejder sammen for at opretholde hudens sundhed og ungdommelige udstråling. Koffein er en anden nøgleingrediens, der bidrager til at reducere hævelse og opstramme huden, hvilket giver et friskere udseende.

Slow-aging Serum er en integreret del af din daglige hudplejerutine og kan bruges både morgen og aften. Påfør en passende mængde serum på renset hud og massér det blidt ind, indtil det er absorberet. Efter regelmæssig anvendelse vil du opleve synlige resultater, såsom glattere og fastere hud med reducerede rynker og fine linjer.

Invester i din hud med Slow-aging Serum og oplev en forvandling af din moden hud til en strålende og ungdommelig teint. Lad dette serum være din partner i kampen mod aldring, og giv din hud den næring og pleje, den fortjener. Tag kontrol over din hud og lad Slow-aging Serum være din trofaste følgesvend på vejen mod en smukkere og mere strålende hud.

Yderligere information

Brand

EAN