Tilbud

RefectoCil Styling Gel – 9 ml.

Original price was: 149,95 kr..Current price is: 120,00 kr..

Få perfekt stylet bryn hele dagen med RefectoCil Styling Gel. Holdbart og enkelt i brug. Din nøgle til fejlfri bryn.

Med24

SKU: 6736401708773459

EAN: 9003877901747

Køb hos Med24

SKU: 6736401708773459 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
451 visninger de sidste 48 timer

RefectoCil Styling Gel er din hemmelige ingrediens til at opnå smukke og velplejede vipper og bryn. Med denne innovative gel kan du skabe et fantastisk udseende, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden.

Med en unik formel beriget med D-panthenol, tilfører RefectoCil Styling Gel dybdegående fugt og næring til dine vipper og bryn. Dette resulterer i stærkere og sundere hår, der ser skinnende og velplejede ud fra rod til spids. Du vil opdage, at dine vipper og bryn ser fyldigere og mere definerede ud efter regelmæssig brug af denne fantastiske gel.

RefectoCil Styling Gel er den perfekte løsning til enhver, der ønsker at tage deres vippe- og brynplejerutine til det næste niveau. Den gennemsigtige gel er let at påføre og absorberes hurtigt af hårstråene uden at efterlade en klæbrig eller tung følelse. Du vil mærke en øjeblikkelig forbedring af tekstur og udseende, som vil vare hele dagen.

Udover at pleje og styrke dine vipper og bryn, fungerer RefectoCil Styling Gel også som en effektiv stylinggel. Formlen hjælper med at holde hårstråene på plads og skabe et smukt buet og defineret look. Du kan nemt forme dine vipper og bryn efter dine ønsker og skabe et personligt udtryk, der passer perfekt til din stil.

Tag kontrol over dit udseende med RefectoCil Styling Gel og oplev, hvordan dine vipper og bryn kan transformeres til noget ekstraordinært. Uanset om du ønsker et naturligt og subtilt udseende eller en mere dramatisk effekt, vil denne gel være din trofaste ledsager til at opnå dine drømmers vipper og bryn. Invester i dig selv og din skønhed med RefectoCil Styling Gel – fordi du fortjener det bedste.

Yderligere information

Brand

EAN