Nordthy Premium Sweet & Salty Mix – 175 g

22,95 kr.

Opdag den perfekte balance mellem sødt og salt med Nordthy Premium Sweet & Salty Mix. En uimodståelig blanding af snacks til enhver lejlighed.

Med24

SKU: 6736400954787239

EAN: 5711070704594

Køb hos Med24

SKU: 6736400954787239 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

13 køb de sidste 30 dage.
454 visninger de sidste 48 timer

Den fantastiske Nordthy Premium Sweet & Salty Mix er den ultimative kombination af smag og knas. Med en blanding af søde og salte elementer, vil denne lækre nødde- og frugtblanding tage dine smagsløg med på en ekspedition til smagens vidunderlige verden.

Denne skønne mix består af sprøde jordnødder, bløde cashewnødder og saftige tørrede frugter, herunder tranebær, ananas og rosiner. Hver eneste bid er en smagsoplevelse i sig selv, hvor sødmen fra frugterne og den salte nøddebid går op i en højere enhed.

Nordthy Premium Sweet & Salty Mix leveres i en praktisk emballage med en smart åbne/lukke-funktion, hvilket gør det nemt at have med på farten, udflugter eller bare som en lækker snack derhjemme. Denne lækre blanding er den perfekte ledsager til enhver lejlighed, uanset om det er som en energiboost i løbet af dagen eller som en lækker hyggesnack til en aften i godt selskab.

Tag dine smagsløg med på en eventyrlig rejse med Nordthy Premium Sweet & Salty Mix. Lad dig forføre af kombinationen af sødt og salt, knasende og blødt, i denne uimodståelige blanding. Oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og lad dig inspirere af det bedste fra naturens skatkammer. Velbekomme.

Yderligere information

Brand

EAN