Tilbud

ND D-Vitamin 35 ug

Original price was: 109,95 kr..Current price is: 76,95 kr..

Få en sund og stærk krop med ND D-vitamin 35 ug. Styrker immunforsvaret og øger energiniveauet. Bestil nu og boost din sundhed.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500194119817

EAN: 5703137014159

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500194119817 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 køb de sidste 30 dage.
482 visninger de sidste 48 timer

ND D-Vitamin 35 ug er din nøgle til en stærkere krop og sind. Med 180 tabletter, hver indeholder 35 mikrogram af dette vigtige vitamin, vil du opleve en øjeblikkelig forbedring i dit velbefindende.

D-vitamin er afgørende for at opretholde sunde knogler og tænder. Ved at sikre optimale niveauer af D-vitamin i din krop, bidrager du til at styrke dit skelet og forebygge knogleskørhed. Med hver tablet af ND D-Vitamin 35 ug får du det perfekte boost til at holde dine knogler sunde og stærke gennem hele livet.

Men fordelene stopper ikke der. D-vitamin spiller også en afgørende rolle i optagelsen og udnyttelsen af calcium og fosfor i kroppen. Ved at sikre en optimal balance af disse vigtige næringsstoffer, støtter du ikke kun dine knogler, men også din generelle sundhed og velvære.

Desuden er D-vitamin afgørende for at opretholde en normal blodcalcium-koncentration, som er afgørende for en sund funktion af nervesystemet og musklerne. Med ND D-Vitamin 35 ug får du en nem og effektiv måde at sikre, at din krop fungerer optimalt på alle niveauer.

Sidst men ikke mindst spiller D-vitamin en vigtig rolle i den normale celledeling, hvilket er afgørende for vækst, heling og reproduktion af celler i kroppen. Ved at indtage regelmæssige doser af D-vitamin kan du støtte din krops naturlige helingsproces og opretholde en sund cellefunktion.

Med ND D-Vitamin 35 ug får du ikke bare et vitamin, du får nøglen til en sundere, stærkere og mere energisk livsstil. Tag kontrol over dit helbred i dag og invester i din fremtid med dette kraftfulde produkt. Din krop fortjener det bedste – giv den det med ND D-Vitamin 35 ug.

Yderligere information

Brand

EAN