Alteya Organics – Bio Rosmarin æterisk olie 10ML

49,00 kr.

Opdag kraften i ren Bio Rosmarin æterisk olie fra Alteya Organics. Skab balance og boost din velvære med denne naturlige skønhedseksplosion.

nordic-wellness.dk

SKU: 8831901352241681

EAN: 3800219791891

Køb hos nordic-wellness.dk

SKU: 8831901352241681 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

21 køb de sidste 30 dage.
462 visninger de sidste 48 timer

Alteya Organics Bio Rosmarin æterisk olie er ren velvære i en flaske. Med en gennemsigtig farve og en forfriskende urteduft er denne økologiske æteriske olie uvundet ved dampdestillation fra Rosmarinus Officinalis-planten. En dråbe af denne kraftfulde olie rummer utallige sundhedsmæssige fordele og skønhedsforbedringer.

Rosmarinolien er kendt for sin evne til at stimulere hårvækst og forbedre hovedbundens tilstand. Denne egenskab gør den til en ideel tilføjelse til din daglige hårplejerutine. Bland et par dråber olie med din shampoo eller balsam for at styrke dit hår og fremme en sund hårvækst.

Udover sine hårplejeegenskaber har Alteya Organics Bio Rosmarin æterisk olie også en beroligende effekt på sindet. En aromaterapimassage med denne olie kan hjælpe med at reducere stress og fremme en følelse af indre ro og velvære.

Denne alsidige æteriske olie kan også bruges i DIY-skønhedsprodukter som ansigtsmasker, kropsolier og aromaterapiblandinger. Den rene og naturlige formel gør den velegnet til alle hudtyper og sikrer en mild og effektiv behandling.

Alteya Organics er dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet, der er skabt med omtanke for både din skønhed og miljøet. Ved at vælge denne Bio Rosmarin æteriske olie støtter du en bæredygtig produktion og træder ind i en verden af ren og naturlig skønhed.

Lad dig fortrylle af duften og fordelene ved Alteya Organics Bio Rosmarin æterisk olie og oplev den ultimative forkælelse for både krop, sind og sjæl. Giv dig selv tilladelse til at skabe øjeblikke af ren velvære med denne kraftfulde og naturlige skønhedselixir.

Yderligere information

Brand

EAN