Alteya Organics – Bio rose geranium Æterisk Olie, 10ml

89,00 kr.

Oplev renhed og kvalitet med Alteya Organics’ økologiske rose geranium æterisk olie. Slip din indre ro løs med denne skønne duft.

nordic-wellness.dk

SKU: 8831901001031649

EAN: 3800219795417

Køb hos nordic-wellness.dk

SKU: 8831901001031649 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

16 køb de sidste 30 dage.
450 visninger de sidste 48 timer

Oplev den fortryllende duft af roser og den forfriskende aroma af geranium med Alteya Organics’ bio rose geranium æteriske olie. Denne skønne olie destilleres fra de blomstrende toppe og blade af Pelargonium Roseum planten, der har sit hjem i Afrika. Ved at bringe denne æteriske olie ind i dit hjem kan du skabe en atmosfære af ro og harmoni.

Rose geranium æterisk olie er kendt for sine beroligende og afbalancerende egenskaber. Det siges at fremme en følelse af indre fred og velvære, samtidig med at det kan hjælpe med at reducere stress og angst. Den skønne duft af roser kan løfte humøret og skabe en følelse af lykke og velbehag.

Denne æteriske olie er fremstillet med omhu og kærlighed af Alteya Organics, en førende producent af økologiske og bæredygtige skønhedsprodukter. Deres fokus på kvalitet og naturlige ingredienser sikrer, at du får en ren og uforfalsket produktoplevelse.

Brug Alteya Organics’ bio rose geranium æteriske olie i en aromadiffuser for at sprede den fortryllende duft i dit hjem eller tilføj et par dråber til din badevand for en afslappende og forfriskende oplevelse. Du kan også blande olien med en baseolie og bruge den til massage for at fremme afslapning og velvære.

Tag en dyb indånding og lad dig forføre af duften af roser og geranium med Alteya Organics’ bio rose geranium æterisk olie. Skab et øjeblik af ro og velvære i din hverdag med denne skønne og naturlige olie.

Yderligere information

Brand

EAN