Better Natural Fiber – Detangling hårbørste af hvedestrå og fibre, Beige farvet

69,00 kr.

Giv dit hår kærlighed med Better Natural Fiber detangling hårbørsten. Lavet af hvedestrå og fiber, skånsom og effektiv.

nordic-wellness.dk

SKU: 8831900890951489

EAN: 8412122033033

Køb hos nordic-wellness.dk

SKU: 8831900890951489 Categories: , ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

14 køb de sidste 30 dage.
447 visninger de sidste 48 timer

Better Natural Fiber – Detangling hårbørste af hvedestrå og fibre, Beige farvet er den ultimative løsning til at pleje og style dit hår på en miljøvenlig måde. Denne hårbørste er mere end bare et redskab – den er et statement om din miljøbevidsthed og din dedikation til bæredygtighed.

Med Better Natural Fiber hårbørsten får du ikke kun en effektiv detangling børste, men også et stykke naturvenligt håndværk. Den er lavet af hvedestrå og fibre, som giver den en holdbar og robust konstruktion, samtidig med at den er skånsom mod både dit hår og miljøet. Den beige farve tilføjer et elegant og naturligt touch til din hårrutine.

Uanset om du har kraftigt, krøllet eller fint hår, så vil denne børste være din trofaste følgesvend. Den glider let gennem filtret hår og skaber smidige bevægelser uden at skade eller irriterer din hovedbund. Med Better Natural Fiber hårbørsten er det en leg at style og opretholde en sund og skinnende manke, som afspejler din naturlige skønhed og bæredygtige livsstil.

Denne hårbørste er mere end bare et redskab – den er et symbol på din bestræbelse på at træffe bæredygtige valg i din hverdag. Lad den være din partner i at skabe et sundere miljø og et smukkere hår med Better Natural Fiber – Detangling hårbørste af hvedestrå og fibre, Beige farvet.

Yderligere information

Brand

EAN