Nordic-wellness Scrunch Shorts – Light Rose – S

210,00 kr.

Den ultimative træningskomfort møder stil. Opgrader din træningsgarderobe med vores Scrunch Shorts i Light Rose. Høj talje og booty-scrunch effekt for en perfekt pasform.

nordic-wellness.dk

SKU: 8831900825019295

EAN: 05744006242822

Køb hos nordic-wellness.dk

SKU: 8831900825019295 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

21 køb de sidste 30 dage.
458 visninger de sidste 48 timer

Lad os et øjeblik forestille os den følelse af at være i total harmoni med vores krop, når vi træner. Denne følelse af frihed og velvære er det, som Nordic-wellness Scrunch Shorts i farven Light Rose bringer til dig. Disse korte, tætsiddende shorts er ikke bare en beklædningsgenstand, de er et statement om din dedikation til din træning og velvære.

Det elegante design af disse shorts med fine rynkedetaljer langs siderne fremhæver din figur og giver dig et yndefuldt og smigrende look. Perfekt til fitness- og løbetræning, disse shorts vil følge dig gennem dine mest intense træningspassager med lethed og stil.

Fremstillet af et åndbart og strækbart materiale, sikrer disse shorts en behagelig og fleksibel pasform, så du frit kan bevæge dig uden begrænsninger. Deres medium høje talje giver dig den perfekte støtte og komfort under træningen, hvilket gør dem til det ideelle valg til enhver form for fysisk aktivitet.

Når du bærer Nordic-wellness Scrunch Shorts, bærer du ikke bare et stykke tøj, du bærer en manifestation af din passion for sundhed og velvære. Lad disse shorts være din trofaste følgesvend på vejen mod en stærkere og sundere krop. Tag kontrol over din træning og oplev den ultimative komfort, stil og performance med disse fantastiske shorts.

Yderligere information

Brand

EAN